Sinop Şelale : Şelalenin Kaynağı : Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta.

Sinop Şelale : Şelalenin Kaynağı : Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta.. Sinop kamp alanları arasında bulunan erfelek şelalesi'ne göz atabilirsiniz. Sinop gezilecek yerler listemiz, 2021 en güzel gezi noktalarından oluşuyor. Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı. Mobile photo upload of erfelek tatlica selaleleri tabiat parki. Sinop'a havaalanı ya da kara yoluyla bireysel aracınızla gelebilirsiniz.

Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz. Yukarı doğru tırmanış sırasında şelale ve göletler birbirini izliyor. Burada 27 şelale var ve mükemmel bir doğa bizi karşıl. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır.

Erfelek Şelalesi
Erfelek Şelalesi from www.istasy10.net
Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Sinop seyahat sinop otelleri sinop pansiyonları. Sinop kamp alanları arasında bulunan erfelek şelalesi'ne göz atabilirsiniz. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Şelale göletleri yerli halk ve ziyaretçiler tarafından serinlemek için de kullanılabilmektedir. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta.

Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz.

Özenle hazırlanan bu listede gezi noktaları hakkında bilgiler ve fotolar yer alıyor. Araçtan indiğimizde ilk şelale yüksekten dökülen (28m) serin gülümsemesiyle bizi karşılıyor. Arkadaşlar bu şelaler sinop'a oldukça yakın. Mobile photo upload of erfelek tatlica selaleleri tabiat parki. Sinop'a havaalanı ya da kara yoluyla bireysel aracınızla gelebilirsiniz. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz. Si̇nop erfelek tatlica takim şelaleleri̇ ( un değirmeni). Şelalelerin keşfedilmesi yakın zamana dayanmaktadır. Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Şelaleleri takip ederek tırmanarak çıkarsanız muhteşem. Erfelek şelalesi'nde 28 adet şelale bulunmaktadır. Search results for sinop şelale. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır.

Şelalelerin keşfedilmesi yakın zamana dayanmaktadır. Şelale kenarındaki oyukları ve taş şekilleri basamak olarak kullanarak şelaleye tırmanabilirsiniz. Erfelek şelaleri'nde doğanın tüm güzelliklerini hissedeceksiniz. Özenle hazırlanan bu listede gezi noktaları hakkında bilgiler ve fotolar yer alıyor. Erfelek şelalesi'nde 28 adet şelale bulunmaktadır.

Sinop'un Tarihi Yerleri - Biletbayi.com
Sinop'un Tarihi Yerleri - Biletbayi.com from blog.biletbayi.com
Search results for sinop şelale. Erfelek şelaleri'nde doğanın tüm güzelliklerini hissedeceksiniz. Sinop erfelek şelalesi yol tarifi. Sinop'a havaalanı ya da kara yoluyla bireysel aracınızla gelebilirsiniz. Şelalelerin keşfedilmesi yakın zamana dayanmaktadır. Gezenadamfati̇h 816 views6 months ago. Memleketimin yerlisi adını bilir sadece. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Arkadaşlar bu şelaler sinop'a oldukça yakın.

Sinop kamp alanları arasında bulunan erfelek şelalesi'ne göz atabilirsiniz. Arkadaşlar bu şelaler sinop'a oldukça yakın. Erfelek şelalesi'nde 28 adet şelale bulunmaktadır. Sinop uçak bileti sinop restoran sinop gezilecek yerler sinop resimleri sinop haritası. Gezenadamfati̇h 816 views6 months ago. Gidiş sinop'a 45 km ve erfelek ilçesine 10 km uzaklıktadır. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir. Yukarı doğru tırmanış sırasında şelale ve göletler birbirini izliyor. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır. Şelale göletleri yerli halk ve ziyaretçiler tarafından serinlemek için de kullanılabilmektedir. Sinop merkez otogarından erfelek ilçesine yarım saatte bir dolmuşlar kalkıyor. Mobile photo upload of erfelek tatlica selaleleri tabiat parki. Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır.

Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Şelale kenarındaki oyukları ve taş şekilleri basamak olarak kullanarak şelaleye tırmanabilirsiniz. Mobile photo upload of erfelek tatlica selaleleri tabiat parki. Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik. Yüzyılda sinop topraklarını, eski sinop yerleşim alanlarını ve çevresini tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-257 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-257 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. Sinop merkez otogarından erfelek ilçesine yarım saatte bir dolmuşlar kalkıyor. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. İlk şelale ve yanında yer alan küçük ahşap ev adeta küçük bir fotoğraf stüdyosu gibi. Memleketimin yerlisi adını bilir sadece. Sinop seyahat sinop otelleri sinop pansiyonları. Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir. Sinop uçak bileti sinop restoran sinop gezilecek yerler sinop resimleri sinop haritası.

Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır.

Gezenadamfati̇h 816 views6 months ago. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Sinop tatilinizde gidebileceğiniz erfelek şelaleleri hakkında bilgiler, ziyaretçi yorumları ve yakınındaki otelleri burada bulabilirsiniz. Şelale göletleri yerli halk ve ziyaretçiler tarafından serinlemek için de kullanılabilmektedir. Erfelek tatlıca şelaleleri sinop il merkezine 45 kilometre, erfelek ilçesine ise 10 kilometre uzaklıktadır. Sinop kamp alanları arasında bulunan erfelek şelalesi'ne göz atabilirsiniz. Erfelek şelaleri'nde doğanın tüm güzelliklerini hissedeceksiniz. Şelaleleri takip ederek tırmanarak çıkarsanız muhteşem. Karadeniz'in cennet doğasını yansıtan muhteşem bir doğa harikası olan sinop erfelek şelalesi ve erfelek ilçesinde tatlıca şelalelerini bu. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Sinop erfelek şelalesi yol tarifi. Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir.

Gidiş sinop'a 45 km ve erfelek ilçesine 10 km uzaklıktadır sinop sel. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz.

Posting Komentar

0 Komentar